ț

Olivia Vereha

Este trainer si colaborator @My HR Lab si UX Designer la Code4Romania. De 3 ani livreaza traininguri de UX si are 11 ani de experienta in proiecte media online.

Principalele ei arii de expertiza:

  • User experience design
  • Content architecture
  • Wireframing
  • User research and analysis
  • Project management

Olivia a lucrat cu companii din media, e-commerce, resurse umane, web development, IT, banking si cu organizatii non-guvernamentale nationale si internationale.  

Olivia lucreaza cu si pentru oameni de 11 ani. In prezent este Trainer colaborator @My HR Lab si core team member si User Experience Designer la Code4Romania, primul ONG tech din Romania, un spatiu unde peste 500 de specialisti construiesc produse pentru societate.

Livreaza traininguri de basic UX de trei ani si incearca sa dea viata unor platforme si aplicatii gandite dupa chipul si asemanarea utilizatorilor lor, care sa le mimeze comportamentele si sa le faca viata cat mai usoara. Promit si ofer pe cât de mult posibil cursuri pline de entuziasm si de raspunsuri si solutii, aplicate pe problemele reale ale cursantilor. Fara intrebari gresite. Ele nu exista.

Multumita anilor petrecuti coordonand proiecte de media online si studiind constant nise foarte variate de consumatori, Olivia poate sa creioneze interactiunea unui utilizator cu un produs asa cum are nevoie si, cel mai important, asa cum ii este mai usor, mai fluid si intotdeauna eficient.

Are atat experienta muncii in medii foarte libere, in lumea freelancerilor, cat si în lumea normata si precisa a multinationalelor. Ceea ce o convinge ca retete de succes nu exista, dar caile deja batatorite sunt pline de invataminte.