Florian Damian

Florian este Trainer Colaborator @ My HR Lab. Pasiunea si experienta lui se axeaza in special pe sourcing, boolean, social si semantic search.

Principalele lui arii de expertiza:

  • Search international si national – Headhunting
  • Boolean, semantic, social search pe Facebook, LinkedIn, Twitter, X-ray, etc.
  • Automatizarea task-urilor de HR admin & recrutare
  • Personal & recruitment branding
  • Market research & talent mapping

Florian a lucrat atat in companii multinationale, cat si in agentii de recrutare locale, avand experienta in industrii precum IT, Banking, Financial IT, Inginerie si Telecom.

Florian este Talent Acquisition Specialist intr-o companie multinationala & Colaborator la My HR Lab. Are 7 ani experienta in resurse umane si recrutare si a livrat traininguri atat in format open cat si  in-house, atat in tara, cat si in strainatate.

Experienta lui in HR a inceput in 2010 ca Researcher si a continuat pe partea de sourcing si recrutare pana la momentul actual, acumuland experienta atat pe online search si market research, cat si pe partea de intervievare, closing, headhunting, cold-calling, branding. Din 2015 a lucrat timp de un an la Facebook London, iar acum s-a intors in Bucuresti sa impartaseasca din secretele aflate peste hotare.

Din 2016 lucreaza la o serie de tool-uri pentru a automatiza task-urile si activitatile in HR, atat pe partea administrativa cat si pe recrutare. So stay tuned for more 😉