Beatrice Galatanu

Este Business Owner si HR Trainer la My HR Lab. Are 10 ani de experienta in Resurse Umane si de aproximativ 6 ani dezvolta si livreaza traininguri de HR.

Principalele ei arii de expertiza:

  • Dezvoltarea si livrarea de workshop-uri de HR
  • Executive search – Headhunting
  • Managementul relatiei cu clientii, candidatii si angajatii
  • Talent Mapping
  • Dezvoltarea si implementarea de centre de evaluare si dezvoltare
  • Feedback 360
  • Consiliere in programe de restructurare

Beatrice a colaborat atat cu companii multinationale, cat si locale din industrii precum: Auto, Agricultura, Banking, BPO, Constructii, Energie Regenerabila, FMCG, IT, Inginerie, Oil & Gas, Pharma, Retail, Servicii profesionale, Servicii Financiare, Telecom, Transport.

Beatrice este Business Owner si HR Trainer la My HR Lab. Are 10 ani de experienta in resurse umane si de aproximativ 6 ani dezvolta si livreaza training-uri de HR.

In februarie 2015 a pornit My HR Lab, un concept nou de workshop-uri interactive de resurse umane, in care participantii pot sa puna 100% in practica ceea ce invata pe parcursul unui laborator.

Prin acest proiect, Beatrice si-a dorit sa schimbe modul in care specialistii din HR, dar si managerii implicati in procesele de resurse umane invata. A renuntat la PowerPoint-uri si manuale fizice, orice laborator desfasurandu-se cu laptopurile deschise. Participantii construiesc strategii si lucreaza in timp real la rezolvarea unor cazuri concrete cu care se confrunta, exercitiile bazandu-se tocmai pe exemplele cu care acestia vin la workshop-uri, iar la final materialele le raman in format electronic, “ready to use”.

Inainte de a lansa My HR Lab, a lucrat in mare parte in companii de Executive Search in calitate de Consultant si Trainer (colaborand atat cu companii multinationale, cat si nationale) si intr-un start-up de IT – Gaming, in calitate de Interim HR Manager. Beatrice detine si o certificare internationala GCDF in consiliere in cariera.